Klant recensies WaterBoss Waterontharder – 22, 000 Grain Capacity, Model # 700

Klant recensies WaterBoss Waterontharder - 22, 000 Grain Capacity, Model # 700klanten-reviews

Ik had een waterboss voor meerdere jaren. Nadat de hars is mislukt, heb ik geprobeerd om het te vervangen. De kosten van het hars bedroeg $ 200 vanaf waterboss. Nadat de hars vervanging (die ongeveer 3,5 uur in beslag nam, omdat het erg moeilijk is om gemakkelijk te vullen), werd de pekel tank overvulling.

Als je online onderzoek doen, vindt u waterboss zal in principe proberen om onderdelen te gooien op het proberen om het te repareren. Veel mensen hadden soortgelijke problemen van wat ik online gelezen en geen consistente resoluties lijken te bestaan. Veel bracht uren en meer geld proberen te repareren. Het is beter om een ​​nieuwe eenheid gewoon kopen dan afval uren en dagen proberen om het te repareren.

Hoewel het wel goed voor het grootste deel van de tijd dat ik moest werken, zal ik niet nog een te kopen, omdat de steun van het bedrijf lijkt zwak en de kwaliteit is afgenomen.

Ik kocht een ander merk en zal niet terug te kijken.

65 mensen vonden dit nuttig

NIET KOPEN WATER BOSS

Onze waterboss 900 is 4 jaar oud, net aan de andere dag een van de verroeste schroeven busted en doorweekt het bedieningspaneel in het water (nu het hele systeem is nutteloos). Rick van customer service was onbeleefd, alles wat hij kon vertellen mij was om mijn klacht op papier te zetten. Verspil uw geld niet verspillen aan deze troep! Metalen in water en zout, HELLO.

38 mensen vonden dit nuttig

Niet kopen Water Boss water softners

39 mensen vonden dit nuttig

Verschrikkelijk kwaliteit, geen ondersteuning

We kochten een Water Boss ongeveer 2 jaar geleden van Home Depot, en niets dan problemen hebben gehad. Net als anderen, hebben we vonden het "klantenondersteuning" van Water Boss onbeleefd, bieden onvolledige of volledig verkeerd instructies, en kregen te horen dat op een gegeven moment "Waarom denk je dat we bieden slechts 1 jaar garantie-we weten dat het niet langer dan die duren, dus je moet stoppen met ons te bellen." We hebben geprobeerd 3 benaderingen voor de vaststelling van de fietsen prolems, kreeg een nieuwe display unit / monitor, en hebben nu een waterontharder die niets doet. We zijn eigenlijk van plan om te betalen om een ​​nieuwe ontharder (ander merk!) Geïnstalleerd. Water Boss heeft een enorme verspilling van geld en frustrerend bedrijf. Waarschijnlijk het slechtste product dat ik ooit heb in handen. Erg teleurgesteld.

25 mensen vonden dit nuttig

Waterboss Customer Support

Ik kocht een nieuwe WaterBoss waterontharder in onze nieuwe huis- 7 jaar geleden. Het apparaat werkte goed voor enkele weken en begon terug te keren naar hard water na de regeneratie. Ik heb contact opgenomen WaterBoss voor hulp en ze vertelden me meerdere malen te regenereren, test het water etc. etc. De eenheid was duidelijk defect en ze boden geen steun bij het corrigeren van het probleem. E-mail om hun service-afdeling gaat un-beantwoord. Ik heb nog nooit zo’n slechte service van een fabrikant had in mijn 73 jaar. Denk twee keer na over WaterBoss. Het doet het werk als het werkt, maar dat is zeldzaam.

53 mensen vonden dit nuttig

Niet kopen een Water Boss

We hebben een 4-jaar-oude Water Boss waterontharder en hebben herhaaldelijk had problemen met het. Customer Service is altijd onbeleefd en onvolledige met hun instructies. Wat een verspilling van geld. Koop een ander merk! Verspil uw geld niet verspillen aan deze hoofdpijn.

40 mensen vonden dit nuttig

Ik installeerde een Waterboss 900 model ongeveer 4 jaar geleden, en wat een vergissing! Het apparaat is gestopt met werken ergens in het afgelopen jaar, het heeft natuurlijk een garantie van 3 jaar. U CNA vergeet roeping "custome support"! Wat een stelletje know-woordjes. Ik belde 4 keer en kreeg een ander "Maak het" scenario elke keer, en ik probeerde ze allemaal zonder resultaat. Ik schreef ze een e-mail uit te leggen mijn dissatifcation met hun product en kreeg een telefoontje van een vertegenwoordiger. Ze konden niet minder zorg, een waren niet van plan om me geen speelruimte geven over de vaststelling van het, ook al was het slechts 6 mnd buiten garantie toen ik voor het eerst genoemd.

Doe jezelf een plezier: VERGEET WATERBOSS! Ga met een ander artikel!

51 mensen vonden dit nuttig

waterboss 93000 beoordeling

Ik kocht mijn waterboss eenheid 12 jaar geleden. Dit toestel heeft gewerkt met ownly een reparatie in al die tijd. De injector klep en de nok nodig had vervangen. Ik heb dit mezelf. Het werd aanbevolen door mijn bouther in de wet die al het runnen van zijn eenheid voor meerdere jaren. we hebben een extreem hard water en veel sediment. Deze unit neemt water, dat ruikt naar rotte eieren en maakt het drinkbaar zonder slechte smaak. Ik raad het aan.

58 mensen vonden dit nuttig

iets anders te kopen

Ik mijn WaterBoss geïnstalleerd ongeveer 3 maanden geleden. Het werkte gedurende 2 weken. Op dat moment werd mijn water weer hard. Ik heb geroepen "klantenservice" herhaaldelijk en ze zijn geen hulp. De stuurde me onderdelen die het probleem niet op te lossen en nu zeggen ze dat ik moet een serivce gesprek dat ze niet eens dekt al is het apparaat is zo goed als nieuw zijn.

30 mensen vonden dit nuttig

Waterboss 900 beoordeling

Ik kocht deze eenheid op Menard’s ongeveer drie jaar geleden. Ik vond dat het "Gemaakt in de VS", Compact en. het was op de verkoop. Ik ben erg blij met zijn prestaties geweest en heb nul problemen gehad. Het rendement is uitstekend. Ik zou denk dat het gebruik maakt van ongeveer 1/4 van het zout ten opzichte van een eerdere getimede regeneratie-eenheid. Het toevoegen van zout per jaar, in plaats van elke 3 maanden is een groot voordeel geweest.

Zoals ik al zei, zijn er geen problemen met dit toestel is. Dus ik kan geen commentaar geven op de kwaliteit van de Waterboss klantenservice, maar op basis van bijna 3 jarenlang probleemloos gratis service, zou ik niet aarzelen om het aan te bevelen.

15 mensen vonden dit nuttig

bron www.amazon.com

Lees verder

  • Beoordelingen Customer 3M Aqua-Pure Whole House Water Filtration System – Model AP904

    Klant recensies Door antera op 31 januari 2016 Ik heb enkele foto’s van mijn project verbonden. Het was mijn eerste sanitair / solderen project. Niet perfect, maar ik ben blij met hoe het kwam. En nog veel meer…

  • Beste draagbare Waterontharder Beoordelingen – Guide 2016

    Beste draagbare Waterontharder Beoordelingen – Guide 2016 Soms is het water bevat een hoog gehalte aan minerale ionen, juist magnesium en calcium, waardoor het water moeilijk te maken. Dit verhoogt het water …

  • Best GE Waterontharder Beoordelingen

    Best GE Waterontharder Beoordelingen | Top 5 Filter Gids voor 2016 Wat zijn de beste Waterontharders Made By GE? Wanneer een bedrijf al sinds 1876, maakt het erg moeilijk om te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

3 × 5 =