Clearwater Pool – Spa

Clearwater Pool - Spa

Over
Bedrijfsachtergrond

Wanneer Clearwater Pool & Spa Co. Inc. opende zijn deuren in januari l996, mijn doel was om te bieden kwaliteit pool & spa-producten & de beste service in het gebied tegen concurrerende prijzen. Daartoe heb ik het veld product grondig onderzocht & komen met, geloof ik, de beste producten die momenteel beschikbaar zijn voor de consument. Onze service technici hebben vele jaren in het bedrijfsleven & zijn zeer goed geïnformeerd over alle aspecten van het zwembad & spa onderhoud.

Ik geloof dat mijn diverse achtergrond heeft een positieve factor in het beheer van Clearwater geweest. Mijn familie had in de bouw in Talbot County zijn geweest voor vele jaren voordat ik mijn eigen bouwbedrijf geopend in de l970’s. Dit bereid me voor het zwembad bouwelement van het bedrijf. Als Store Manager voor een landelijke auto-onderdelen winkelketen, de mechanische elementen die nodig zijn om de zorg voor zwembad filtersystemen, pompen & motoren werd toegevoegd. Later, ik ging werken voor een lokale zwembad bedrijf als een servicemonteur, een positie die ik gehouden totdat gepromoveerd tot servicemanager. Ik bleef servicemanager tot mijn beslissing om Clearwater openen.

Terwijl mijn klant baseren is gestaag gegroeid sinds de opening, mijn verlangen om door te gaan met hoogwaardige producten & service tegen concurrerende prijzen heeft verbleven gewoon zoals het was de dag dat ik geopend. Mijn doel is de grootste, maar de beste zwembad bedrijf op het gebied niet te zijn.

Pat Taylor, Owner & Voorzitter, Clearwater Pool & Spa Co. Inc.

werknemers informatie

Clearwater Pool & Spa Co is een 12 maanden bedrijf met het management & toezichthoudende medewerkers het hele jaar door. De werknemer rooster zwelt tijdens de piek lente & herfstseizoenen te houden met de grote vraag in deze tijden. Key medewerkers zorgen voor meer dan 150 jaar ervaring in het zwembad & spa-industrie & aandeel diverse vakgebieden, variërend van in de grond & bovengronds zwembad bouw, filtratie, pomp & verwarming reparatie, spa reparatie & routine zwembad onderhoud.

plaats

bron www.clearwaterpoolandspa.com

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

7 + twaalf =