Bevestig de F21 Code- ontstoppen de Washer Drain – Angela Zegt

Bevestig de F21 Code- ontstoppen de Washer Drain - Angela Zegt

Houd op uw capes dames, deze is gaat een doozie. Voor degenen onder u die gevoelig zijn voor geuren, maak uw echtgenoot, vriend, een goede vriend het voor je doen en betalen ze in cookies. Deze video toont hier de mogelijke misselijkheid binnen en verschrikkelijk (en dan bedoel ik verschrikkelijk “HEILIG BATMAN IETS overleed in ER”) geur. Je hebt dus gewaarschuwd.

Ik heb een Whirlpool Duet HT voorlader wasmachine en het hield treiteren me met een F21 foutcode en weigerde om een ​​aantal cycli te voltooien. Vastbesloten om de knipperende code die ik benut de kracht van Google op te lossen, vond ik snel uit dat de code betekende mijn afvoer was verstopt. Geweldig. Hoe werkt een drain Ik weet niet eens weten verstopt raken? Na enkele YouTube-ing en een informatieve video later (die ik niet kan vinden op dit moment, frowny gezicht) Ik heb mijn roze tool set en ging naar mijn wasmachine uit elkaar te halen, ook de onderste helft tenminste. Hier is hoe ik unclogged mijn wasmachine drain (op een latere datum en het tijdstip waarop ik aan gedacht om foto’s te nemen).

-9&# 215; 13 pan of handdoek om water op te vangen

-Een Hazmat Team (grapje … misschien)

Stap één: Haal de stekker van de wasmachine. Water en elektriciteit niet lekker met je spelen, dus laat je niet geëlektrocuteerd.

Stap twee: Verwijder de onderste paneel door het verwijderen van drie schroeven.

Mijn wasmachine maakt gebruik van een T10 schroef. Ik keek alleen maar voor een kleine stervormige bit in mijn gereedschapstas.

Dit is wat het lijkt erop dat achter die panel.

Stap drie: Trek drain uit voor een betere toegang door het verwijderen van schroeven of rubber funderingen dan plaats over pan water op te vangen.

Stap vier: Bereid je voor op het ergste stank van je leven. Leg de handdoek of pan onder de afvoer van het water op te vangen; zal er een goede bedrag. Houd je adem in en draai de afvoer.

De pan heeft een 1 / 2- water na een recente wasbeurt. Later wanneer u de afvoer weer in, overeenkomen met de pijlen / inkepingen samen.

Stap Vijf: Dump de bruto klodder smurrie in de prullenbak zo snel als je kunt en sluit het deksel. Spoel de filter om zich te ontdoen van alle resterende goo te krijgen en grondig schoon te maken indien u dit wenst.

Stap zes: Gebruik de zaklamp om het aansluiten van buizen voor het controleren puin. Veeg het filter gebied en de buis verbonden met de waterpomp om extra vuil te verwijderen.

Verwijder touwtjes, goo, bobby pinnen, ect. steken uit hier.

Stap zeven: Vervang de filter in de juiste positie en schroef het terug in U kunt stoppen met het houden van uw adem nu als je nog niet hebt..

Stap acht: Doe alles terug waar je het gevonden hebt en neem een ​​lange hete douche.

Absoluut de moeite waard, dat beloof ik. Deze vaste mijn F21 foutcode en mijn wasmachine heeft gewerkt als een charme sinds. Ik denk dat het schoonmaken van de afvoer kan helpen met een aantal stink kwesties in de wastrommel. De totale tijd die het kostte me om schoon mijn drain: 20 minuten. Ik had een beetje moeilijk krijgen van het paneel weer op, omdat de schroeven zo dicht bij de vloer en hebben een kleine speling van de ruimte om mee te werken.

* Disclaimer * Ik ben niet een wasmachine reparatie persoon en deze reparatie wel of niet repareren van je F21 foutcode. Het uitvoeren van uw eigen reparaties kunnen de garantie vervallen indien van toepassing.

Verwant

Bericht navigatie

Ik heb niet een F21-code, maar mijn wasmachine was niet goed werkt. Ik lees uw pincode en besloot om het filter schoon te maken. Mijn wasmachine was een beetje anders, maar basic waren hetzelfde. Ik trok de filter en het was vol geld! Veel van de munten. Eén cent werd gewreven in de helft. Een deel van de filter had schroeiplekken. Liep een reinigingscyclus en mijn machine werkte prima. Heel erg bedankt voor uw pincode! Het was makkelijk en bespaarde me een dure reparatie factuur.

Ik zo blij dat mijn bericht geholpen! Ik denk dat de f21 code is specifiek voor mijn wasmachine is bepaald merk en model.

Stap 6 heeft me gered van verdere verdriet. Goede hulp. De eerste keer nam ik het allemaal uit elkaar, vond ik 2 sokken en ander afval. Ik dacht zeker dat het verwijderen van die dingen was de remedie. Het allemaal weer bij elkaar, en in het midden van de volgende lading, dezelfde f21. hulp Angela’s in stap zes [de tweede keer dat het trekken van mijn wasmachine uit elkaar en hulp zoeken op het web] is de beste hulp. Mijn vrouw nylon "footie ‘sok verpakt zijn zelf in die buis, en is gemakkelijk gemist zonder specifieke instructie. Bedankt voor de hulp Angela. De wasmachine werkt nu perfect.

Ik ben zo blij dat mijn advies geholpen! Het is zo interessant om te zien wat er kan passen door dat kleine gaatje en hebben de ring nog steeds werken.

Dank u voor de grote post met duidelijke foto’s en uitleg. Het was echt behulpzaam!

In stap zes, beseffen dat items kunnen worden loged in of rond dat waaier, de fan-blade-op zoek achter die korter kant buis. Ik heb persoonlijk had een kleine, dunne plastic speelgoed stuk in zijn ingediend, en een rubberen band rond die waaier. Beide vereist dat ik verwijder de pomp motor (aan de rechterkant van deze afvoer mand) door het draaien van het naar me, alsof ik een blikje werden rollen naar mezelf. Dat liet de motor van de koppeling, belicht de schoepen, en stond me toe om het puin of items eruit te komen van die holte. Ik kon alleen zien een klein beetje van dat speelgoed stuk uit het zicht te laten zien in stap zes en eigenlijk had het een paar keer gemist toen ik dit voor het eerst geprobeerd (voordat ik zag je tutorial). Dan was de rubberen band volledig onzichtbaar vanuit dat standpunt tijdens de tweede reparatie stint, maar omdat ik wist dat er iets "was up", Wist ik om dieper te kijken. Ik hoop dat iemand die denkt dat de pomp kan worden geblokkeerd, maar kan niet zichtbaar zien het probleem van stap zes helpt. Echter, goede tutorial en bedankt voor dit. Ik zou blij zijn om het een jaar geleden te zijn geweest toen ik voor het eerst dit probleem ondervonden.

Je hebt helemaal gelijk, dat is de reden waarom ik stel voor het controleren dat inlaat. Ik zou graag een post te doen op uw suggestie, maar ik voel het is een beetje te ingewikkeld voor mij en er zijn video’s die dat reparatie beter recht doen.

Bedankt voor deze pagina! Ik gebruikte dit en een YouTube-video aan mijn drain probleem van vandaag te wissen en te redden wat deeg. Ik was vooral blij met de nadruk op stap 6. Ik zou dat inlaat hebben gemist, en het bleek het meest te worden verstopt, en de bron van niet alleen een F21-code, maar een F01 ook. Alle codes zijn nu duidelijk, de schoonmaak wordt gedaan en een nieuwe lading is aan de gang. En mijn vrouw denkt dat ik een God.

Dank je! Kreeg de F-21 fout en had geen idee wat te doen, maar je post redde de dag. We hadden hem in een mum van tijd vast. Erg gewaardeerd.

bron www.kiwiservices.com

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 × een =